True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

27-04-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 118 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 april, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Silent Witness
Silent Witness: Er worden meerdere slachtoffers gevonden achterin een vrachtwagen. Nikki en haar tea

Op een afgelegen plek wordt een vrachtwagen gevonden met meerdere mensen achterin die er slecht aan toe zijn. In eerste instantie denkt de politie aan een mensensmokkeldrama zoals ze dat vaker zien, maar er blijkt meer aan de hand. De overlevende slachtoffers weigeren iets te zeggen, dus Nikki en haar team moeten al hun forensische vaardigheden inzetten.



Dertigers
Dertigers: Bart is ervan overtuigd dat Mike verliefd is op Lot. Nora en Ed vinden dat ze hun relatie

Bart is ervan overtuigd dat Mike verliefd is op Lot. Hij vindt dat Lot weg moet blijven bij Mike. Nora en Ed vinden dat ze hun relatie niet meer geheim kunnen houden voor Claire. Pieter probeert een ultieme oplossing te verzinnen voor de problemen met Marieke. Alex confronteert zijn vader met het gedrag van Vivian.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 16

Zonnebrillen zijn het nieuwe goud, zowel voor de consument als de crimineel. Vooral de monturen van Cartier en Dita zijn niet aan te slepen. Waar komt deze rage vandaan en wat is de economie erachter?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Positief klimaatnieuws! Het gaat goed met de energietransitie, de overgang van fossiele naar duurzame energie. * Toenemend activisme op universiteiten. Een week vol pro-Palestijnse demonstraties op Amerikaanse Universiteiten. Hoe gaan Nederlandse universiteiten om met studenten die op de campus willen demonstreren? Te gast is: Jouke de Vries, voorzitter Universiteiten van Nederland. * Dreigend offensief in Rafah. Volgens Israël is het doel van een grondoffensief in Rafah het vernietigen van de laatste Hamas-fracties. Maar of dat mogelijk is, daar zetten internationale deskundigen hun vraagtekens bij.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 4

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.







Popquiz Oranje
Popquiz Oranje: Afl. 4

Met oud-politicus, zanger en acteur Boris van der Ham, dj en presentator Eva Koreman, cabaretiers Kees van Amstel en Andries Tunru, zanger Diggy Dex en Goedemorgen Nederland-presentatrice Welmoed Sijtsma.



Marble Mania
Marble Mania

De spanning stijgt wanneer drie heldinnen van het Nederlandse hockeyveld - Frédérique Matla, Sanne Koolen en Marijn Veen - hun sportiviteit en strategie testen in de Marble Mania arena. Wie zal haar behendigheid het beste vertalen naar de knikkerbaan?



Koningsdagconcert
Koningsdagconcert: Afl. 8

Het Koningsdagconcert 2024 heeft als thema Stemmen uit grenzeloos Emmen. Er zijn bijdragen van o.a. het Calefax Rietkwintet, harpist Remy van Kesteren, zangeres Rosa da Silva en het Animato Kwartet. Zij brengen werken van Pietro Antonio Locatelli, George Gershwin, Leo Smit, Kinan Azmeh en de in Emmen geboren Daniël Lohues.



The Tourist
The Tourist: Afl. 1

Op uitnodiging van een oude vriend van Elliot, besluiten hij en Helen naar Ierland af te reizen in de hoop meer te weten te komen over zijn verleden. Maar eenmaal daar aangekomen, gaat het goed mis en zijn ze elk op zichzelf aangewezen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 17

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 16

Het is feest in Emmen! De koninklijke familie vierde daar Koningsdag. Een uitgebreid verslag van deze dag. Ook een terugblik op tien jaar Koningsdag in nieuwe stijl.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 7

Na een tijdreis van 14 miljard jaar komen we aan in het heden en kijken we naar de toekomst. Het is nog niet officieel, maar deze periode wordt door wetenschappers het antropoceen genoemd. De invloeden van ons mensen zijn overal ter wereld zichtbaar. Bioloog Auke-Florian laat zien hoe dieren in de stad zich op een bijzondere manier aanpassen aan menselijke activiteiten. Maar hoe zal de aarde er in de toekomst uitzien? En wat graaft de wetenschapper van de toekomst op over ons? Expeditielid Marije Zuurveld is op IJsland en gaat freediven in de Silfra kloof. Een plek waar je met eigen ogen kan zien dat de aarde constant in beweging is.



NOS Koningsdag
NOS Koningsdag: Afl. 2

Terugblik op het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Emmen. Er zijn gesprekken met mensen die voor en achter de schermen betrokken zijn bij de organisatie.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 118

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 16

Kim Lian duikt de keuken in om het familierecept van haar oma te maken. Dit doet ze samen met Melissa en Maureen, de bedenkers van het programma Culinary Roots. Door middel van koken en heerlijk eten gaan ze samen op zoek naar de smaken van Kim Lians voorouders. * We zijn een dagje op bezoek bij knipkring Klavertje 5. De vijf dames van de knipkring knippen al meer dan veertig jaar kunstige ontwerpen uit papier. * Kees, ook wel bekend als Kees van de wc's, zorgt al 24 jaar lang met veel plezier voor schone toiletten in Alkmaar en omstreken.



Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 6

Emma of Jurre laat zich bijten door een gewone steenloper oftewel een duizendpoot. Deze steenloper kan gif verspreiden door middel van bijten. De steenloper kan je vinden onder, drie keer raden, stenen.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 43

Kali van Dissel denkt terug aan haar geliefde opa, die een paar jaar geleden overleed. Regelmatig neemt Kali de tijd om even aan opa terug te denken en hem te vertellen wat haar bezighoudt. * Voor de liefde emigreerde Natasja Gavrilova van Rusland naar Nederland. Als haar man ziek wordt, blijft hij optimistisch, maar dan komt toch het moment van afscheid. Voor Natasja ligt haar troost in het wederzien na dit leven.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 24

Mom is de moeder Teresa van de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. Zij zorgt voor de mensen om wie niemand geeft. Ze bezoekt zieken, geeft mensen te eten en spoort hen aan een opleiding te volgen. Mom woonde vroeger zelf in een sloppenwijk. Toen ze daar over de Here Jezus hoorde, veranderde alles voor haar. Nu bezoekt en helpt ze bijvoorbeeld een vrouw zonder geld die op een begraafplaats woont. Ook verspreidt ze het evangelie op een beruchte vuilnisbelt van de hoofdstad.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 101

Het koningspaar bracht vandaag een bezoek aan Emmen en zanger Bouke, de 'Elvis uit Emmen' blikt terug * Studentenprotesten in de Verenigde Staten: Hoe gaan universiteiten hiermee om? * De nog altijd stroeve samenwerking tussen het COA en de gemeentes



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten. Onpartijdig, deskundig en doeltreffend.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 16

Vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht veel samenzang waarin Koning Jezus centraal staat, met liederen als 'Jezus Overwinnaar' en 'Koning met eer gekroond'. Ook wordt het Wilhelmus gezongen.



Gio
Gio: ZIJ WILLEN ONS IETS VERTELLEN! DIT ZOU ZO LEUK ZIJN!🏠❤️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 13

Ravi verschijnt met krukken op school en zijn been in het gips. Tot z'n verbazing krijgt hij alle aandacht van de coole kids. Van Laura mag hij zelfs naar het mindervalidentoilet. Als het gips eraf mag, overtuigt hij de arts het nog een paar dagen te laten zitten. Hij wil de aandacht niet kwijt. Maar kort daarna krijgt Laura door dat hij helemaal geen krukken meer nodig heeft. Als de nerdy Pinar haar rapportcijfers ontvangt komt ze erachter dat haar aartsrivaal Aaron nog beter heeft gepresteerd dan zij. Ze daagt hem uit voor een kennis battle. Een totaal losgeslagen strijd breekt los, waarbij Pinar geen middelen schuwt om van Aaron te winnen.



De verandering
De Verandering: Afl. 17

Marcel van Iterson hoort van zijn ouders dat ze niets meer met hem te maken willen hebben. Hij heeft zijn ouders onder andere bestolen en bedreigd. Wat is er gebeurd in zijn leven waardoor hij zo heftig voor zijn ouders was en komt dit ooit nog goed?







De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team staat voor een nieuwe uitdaging. Ivo gaat het tweede gedeelte van een uniek project in Almere groots aanpakken. Djamilla krijgt alle vrijheid in de woonkamer en dat betekent uitpakken!







Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 1

Feestelijke uitzending vanaf paleis Soestdijk. Te gast o.a. Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, Berget Lewis en Evert ten Napel. Josine Droogendijk vertelt over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Emmen. Ook oud-sportcommentator en verslaggever Evert ten Napel, geboren in Emmen, schuift aan. Berget Lewis en het Zo! Gospelchoir treden op en Heel Holland Bakt-finalist Tim staat in de keuken. Julius Minnaar, directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen, praat na over Koningsdag, waarbij hij een belangrijke speelde. En er is een optreden van de koning van de Drentse pop: Leon Moorman.



EnzoKnol
EnzoKnol: IK PROBEER IETS IN ELKAAR TE ZETTEN… #3910

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: 'He Must Be The Worst Liar I've Ever Known!' | Box Of BLUFFS! | Daniel Ricciardo & Alex A

Daniel Ricciardo and Alex Albon join us for our second instalment of Box of Bluffs, as they go head-to-head to find out who can keep their nerve and see who has the dice in their box. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Bloemencorso
Bloemencorso: Afl. 1

Registratie van het grootste lentefeest van Nederland. Prachtige bonte praalwagens en rijk met bloemen versierde luxe wagens trekken voorbij tijdens deze 77e editie.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 17

Over veelzijdig kunstenaar Jan Loman is deze zomer een expositie te zien. Aan de hand van archiefbeelden en met de samenstellers van de expositie onderzoeken we welke indrukken hij heeft achtergelaten.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Meneer is verzamelaar van allerlei soorten antiek. Het gelegenheidsglas is h

Meneer is verzamelaar van allerlei soorten antiek. Het gelegenheidsglas met daarop een grachtenpand afgebeeld is het eerste glas dat hij kocht op een veilinghuis. Daar hebben ze het glas toegeschreven aan Jacob Sang. Dat zou de 'Rembrandt' zijn van het graveren van glazen. Maar is dit echt van zijn hand? In Museum Klok & Peel neemt verder Martijn Akkerman een ring van smaragd en diamant onder de loep, Rob Driessen taxeert een verzameling sprookjesachtige siervoorwerpen uit Wenen en Tom Angevaren bekijkt een kwispedoor. Deze werd gebruikt om pruimtabak in te spugen. Ook passeert een gouden zakhorloge uit Zwitserland de revue.



MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk
MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk: Afl. 1

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.





13 in de oorlog
13 In de oorlog: In de vijfde aflevering staat het Nederlandse verzet centraal.

Het Nederlandse verzet staat centraal. Van onschuldige speldenprikjes tot een grootschalige ondergrondse beweging. Het illegale koerierswerk is voor Els (15 jaar, Haarlem) een spannend avontuur, totdat ze wordt verraden en haar leven groot gevaar loopt. Lisa Wade is onder andere in de dodencel van de Scheveningse strafgevangenis. In dit zogenaamde 'Oranjehotel' hebben veel verzetsmensen vastgezeten. Op de muren van de cel zijn nog altijd kreten en uitspraken van de gevangenen bewaard gebleven.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: IN HOLLAND STAAT EEN HUIS | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleut

#shorts van het kinderliedje: In Holland staat een huis ja ja, van je singela singela hopsasa… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van IN HOLLAND STAAT EEN HUIS In Holland staat een huis In Holland staat een huis In Holland staat een huis, ja, ja Van je singela singela hopsasa In Holland staat een huis In Holland staat een huis In dat huis daar woont een heer In dat huis daar woont een heer In dat huis daar woont een heer, ja, ja Van je singela singela hopsasa In dat huis daar woont een heer In dat huis daar woont een heer En die heer die kiest een vrouw En die heer die kiest een vrouw En die heer die kiest een vrouw, ja, ja Van je singela singela hopsasa En die heer die kiest een vrouw En die heer die kiest een vrouw En die vrouw die kiest een kind En die vrouw die kiest een kind En die vrouw die kiest een kind, ja, ja Van je singela singela hopsasa En die vrouw die kiest een kind En die vrouw die kiest een kind En dat kind dat kiest een hond (woef-woef) En dat kind dat kiest een hond (woef-woef) En dat kind dat kiest een hond, ja, ja Van je singela singela hopsasa En dat kind dat kiest een hond En dat kind dat kiest een hond En die hond die kiest een kat (miaow) En die hond die kiest een kat (miaow) En die hond die kiest een kat, ja, ja Van je singela singela hopsasa En die hond die kiest een kat En die hond die kiest een kat En die kat die kiest een muis (iiiiiieeeeehhhh!) En die kat die kiest een muis (iiiiieeeeeehhhh!) En die kat die kiest een muis, ja, ja Van je singela singela hopsasa En die kat die kiest een muis En die kat die kiest een muis En we jagen de muis uit huis En we jagen de muis uit huis En we jagen de muis uit huis, ja, ja Van je singela singela hopsasa En we jagen de muis uit huis En we jagen de muis uit huis In Holland staat een huis In Holland staat een huis In Holland staat een huis, ja, ja Van je singela singela hopsasa In Holland staat een huis In Holland staat een huis Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 16

Junior Songfestival-winnaars Sep en Jasmijn treden op met hun eerste solo-nummers.



AFC Ajax
AFC Ajax: TAKE A SEAT 🚗 with KIKI MUSAMPA | 'Simeone told me stories about Diego Maradona' 🇦🇷

In Take a Seat praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de vijfde aflevering zit Kiki Musampa in de auto bij presentator Aviv Levy. #Musampa ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 18

Kindersportprogramma waarin kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team en het Blauwe team strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de allesbeslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 17

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 7

We zien kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden. Vandaag is het Koningsdag en gaan Viki en Tim naar de vrijmarkt.



vThorben
vThorben: Minecraft Maar Alles Wat Ik Aanraak Word REGENBOOG!

Bedankt voor het kijken naar Minecraft Maar Alles Wat Ik Aanraak Word REGENBOOG! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 6

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: OUTFiTS SHOPPEN iN ONS DORP VOOR DE FiLM! 🛍️ | Bellinga Vlog #3143

Bevat barterdeal samenwerking met Nila Fashion Klik hier #ad LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 117

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 85

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.