True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

20-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Vita Kovalenko, Hans Jaap Melissen en Tom Middendorp over twee jaar oorlog in Oekraïne. * Bart Groothuis en Kees Verhoeven over Julian Assange. * Laurens ten Dam won een fietsrace over 1000 kilometer door Colombia.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 18

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Chicago Fire
Chicago Fire

Gallo, Violet en Ritter debuteren met hun microbrouwerij op Winterfest. Brett bereidt zich voor om haar parageneeskundeprogramma te presenteren aan een toezichtcomité. En Firehouse 51 komt in de kerstsfeer.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

In woonwijken door heel het land liggen duizenden kilo's vuurwerk opgeslagen. Waarom grijpt de overheid niet in?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 27 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 februari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Oproep moeder Navalny aan Poetin, toekomst oppositie. De moeder van de overleden Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny roept Poetin op het lichaam van haar zoon vrij te geven. * Ex-gevangenen in Gaza. Duizenden Palestijnen uit Gaza zijn gearresteerd door het Israëlische leger. Honderden zijn weer vrijgelaten door Israël. We spreken een aantal van hen. * Superbatterij stapje dichterbij. Een Delfts team van onderzoekers vond een oplossing voor een oplaadbare natriumbatterij die veel energie kan opslaan. * De jacht op een Iers drugskartel. Het is een van de grootste misdaadorganisaties in Europa, zo niet de grootste: het Kinahan-kartel.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 7

Het is de dag van de uitvaart van Zoë (28). Vrienden, familie en collega's komen bij elkaar om afscheid te nemen. Eva (24) had niet verwacht de leeftijd van 25 jaar te behalen. Het lukt haar tóch en daarom geeft ze een groot feest. De gezondheid van Jeffrey (36) gaat hard achteruit. Met een uitvaartondernemer bespreekt hij de wensen voor zijn naderende afscheid. Tim gaat op kraamvisite bij Jegor (31) en zijn vrouw Daisy, die de trotse ouders zijn geworden van hun zoontje Lev.



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 2

Valerio Zeno onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral; als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en Het Geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 6

Oldebroek krijgt mogelijk een asielzoekerscentrum met meer dan 300 asielzoekers. Dat zorgt voor veel protesten. Hans van der Steeg onderzoekt de gevolgen voor het christelijke dorp.



Ik vertrek
Ik vertrek: Marco (52) en Caroline (52) kunnen niet wachten om samen met hun hondje Smokey aan hun a

Marco (52) en Caroline (52) kunnen niet wachten om samen met hun hondje Smokey aan hun avontuur in Kroatië te beginnen. Het stel vertrekt naar Micetici in de provincie Istrië om daar meerdere vakantie-appartementen te openen. Het tekenen van de koopovereenkomst vergt echter wel wat administratief knutselwerk, wat de band met de oud-eigenaren niet ten goede komt. Daarna volgt echter al gauw de volgende horde die genomen moet worden, de oud-eigenaar heeft namelijk wel meer informatie verzwegen. Het geduld van Marco en Caroline wordt op de proef gesteld door de Kroatische instanties terwijl ze stug doorwerken aan hun Kroatische droom.



Urk!
Urk!

Tony eet liever een rijstwafel, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 6

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS DE NIEUWE VERSLAVING VAN MYRON... #3843

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 37

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 6

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 36

Ruth Elmira gooit haar leven radicaal om en woont alweer een tijdje in haar camper. Na lang antikraak te hebben gewoond, reist ze samen met haar katten in de bus door Europa. Nu is ze even in Nederland. * In het Limburgse Nederweert ziet Alain hoe molenaar Piet in een 19e-eeuwse molen nog walnotenolie slaat op ambachtelijke wijze. * Om de biodiversiteit en de natuurbeleving van bewoners in de stad te vergroten, zijn in Apeldoorn alle natuurlijke beken weer hersteld. Visexpert en trotse inwoner Romeo laat zien welke vissoorten daar nu al van profiteren. * Kunsthistoricus Geert bewondert in Lelystad verschillende kleurrijke muurschilderingen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 17

Joes Brauers zit naast Sophie. * WikiLeaks-oprichter Assange doet deze week een laatste poging om uitlevering aan de Verenigde Staten te voorkomen. We praten met onderzoeksjournalist Huib Modderkolk. * Tekorten in de zorg terwijl de vergrijzing doorzet. Eric Corton en Miranda Schouten, directeur bestuurder WelThuis, schuiven aan. * De lokale omroep bestaat 50 jaar. Voor Dione de Graaff en Marieke Elsinga was dit medium een opstapje naar landelijke bekendheid. Maar Patrick Huisman, journalist bij DTV Den Bosch, houdt het (ondanks een nominatie voor de Sonja Barend Award) liever lokaal. * Meis treedt op met 'Zwart' van haar debuutalbum.



Nienke Plas
Nienke Plas: Fit of famous, who know’s het verschil these dagen?! #becomfortable #GoForIt @BasicFitN

Hollywood en de sportschool zijn bijna hetzelfde. Je bent een rijzende ster in een jungle vol mede ‘Goal Getters’. Fit of famous, who know’s het verschil these dagen?! #becomfortable #GoForIt!(zie je is ook internationaal) #ad @BasicFitNederland



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 51

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Pip en Tony zullen elkaars verjaardag in elk geval nooit vergeten. Hun verlanglijstje is helaas niet helemaal hetzelfde. Marianne had het wel leuk gevonden als Jos een grote knuppel had meegenomen. Dus Jos doet zijn uiterste best om zijn innerlijke oermens naar boven te laten komen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: De meeste kinderen hebben één moedertaal. Sommige kinderen groeien op met meer dan één

De meeste kinderen hebben één moedertaal. Sommige kinderen groeien op met meer dan één taal, bijvoorbeeld omdat hun moeder Nederlands is en hun vader Spaans. Of omdat er thuis Arabisch wordt gesproken en op school Nederlands. In Friesland krijgen veel kinderen zowel Fries als Nederlands met de paplepel ingegoten. Hoe is het om tweetalig te zijn? Wat zijn de voor- en nadelen van meertaligheid? In welke taal droom je als je tweetalig bent?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust gaat Fré naar Veere, een bijzonder stadje met een grote kerk. In De Witte Swaen spreken we Kees Visser, die al zeven jaar aan het schip De Witte Swaen bouwt, dat een replica moet worden van het expeditieschip van Willem Barentsz.



De Faker
De Faker: Afl. 32

In Amersfoort speurt Anne-Mar naar de Faker bij de familie Hojer. Lukt het deze bekende presentatrice om te ontdekken wie er niet thuishoort in dit gezin?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 43

Nog steeds te veel asielzoekers in aanmeldcentrum Ter Apel * Onrust bij boeren door de wet dierenwelzijn * Hoe nu verder met de oppositie tegen Poetin? * Hackersgroep Lockbit aangepakt



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 36

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Brugklas
Brugklas: Afl. 82

Romy en Meike nemen stiekem de trein naar Hamburg, waar ze op zoek gaan naar Meikes biologische moeder.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 37 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: NAAR DE DOKTER VOOR ONZE KINDERWENS🍼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 35

Op Videoland is een documentaireserie te zien over het leven van Patty Brard. Ze komt erover vertellen. * Carla Cecchetto moest als vierde kandidaat de Heel Holland Bakt tent verlaten. In onze keuken blikt ze terug op haar deelname. * Dave Maasland praat ons bij over het nieuws dat de beruchte hackersbende Lockbit is geraakt door een internationale politieoperatie. * Milan van Waardenburg heeft een hoofdrol te pakken in de Londense versie van de musical Les Misérables. Hij blikt vooruit. * De broer van Fifi Visser, Maarten, raakte 38 jaar geleden vermist in Chili. De Chileense minister van Justitie heeft het onderzoek heropend.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 7

Het einde van de oorlog is in zicht en het lijkt erop dat de rust op Downton Abbey zal terugkeren. Het is echter nog niet duidelijk of Downton Abbey in gebruik zal blijven als opvang. Bates slaagt er maar niet in van zijn wraakzuchte vrouw Vera af te komen. Hij vertrekt weer naar London en hoopt een overeenkomst met haar te kunnen sluiten.



Ziggo Sport
Rondo | Met MARCO VAN BASTEN, ANDRÉ OOIJER, RAFAEL VAN DER VAART en KHALID BOULAHROUZ

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 19/02/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Marco van Basten, André Ooijer, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 50

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: TROLLEN Bij MEGA Ramp! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Alleen Maar Trollen Bij MEGA Ramp! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Ziggo Sport
Frimpong in de basis bij Oranje? 🦁| Facetime | Rondo

Als vleugelverdediger speelt hij geweldig bij Leverkusen en dat zou in het systeem van het Nederlands Elftal ook wel passen.. 👀 ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Mama gaat even kijken of het veilig is… 🫣 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Feyenoord
In the spotlight: Luka Ivanušec 🔦 #Feyenoord #Ivanušec #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Vaders die hun kinderen niet mogen zien en jeugdzorg opnieuw in opspraak.

Vaders die hun kinderen niet mogen zien, en jeugdzorg opnieuw in opspraak. Met gemeenteraadslid Leefbaar Gouda Linda Verschut en jeugdzorggedupeerde Naomi Verkerk.



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Iedereen loopt polonaise met PSV en de opbouw' | Rondo

Nog steeds maken de Eindhovenaren geen échte indruk op Van Basten 👀 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow









Ziggo Sport voetbal
Rondo 19-02-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





















Ziggo Sport
Hoe gaan jullie Luka Modrić herinneren wanneer hij stopt? | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! Hoe herinner jij Luka Modrić? De lekkerste snack na het stappen? Welke leeftijd zou jij de rest van je leven willen houden? Na welke wedstrijd merkte jij dat je ging doorbreken? ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 32

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops, verslaggever Asiel en Migratie De Telegraaf Emile Kossen en bestuurslid Johan Ferrier Fonds Dave Ensberg-Kleijkers. Met hen hebben we het over internetactivist Julian Assange, over de drukte in het aanmeldcentrum Ter Apel en over oud-president Desi Bouterse die al twee maanden spoorloos is.





Beestenbrigade
Beestenbrigade: Vandaag speelt Boswachter Tim een natuurbingo op het Boomkroonpad in Drenthe. Daar k

Boswachter Tim speelt een natuurbingo op het Boomkroonpad in Drenthe. Daar kun je over de toppen van bomen lopen.



Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 12

Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd wil wat speelgoed meegeven waar hij niet meer mee speelt, maar Zonia vindt de kapotte schelp, een gitaar zonder snaren en het incomplete kaartenspel niet goed genoeg om te verkopen. Dan bedenken Saïd en Anna iets. Ze maken er cadeautjes van en stoppen deze in een grabbelton. Grabbelen voor 10 cent! Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?



PSV
PSV: Vanavond. Samen tegen Dortmund. ❤️‍🔥

Eendracht Maakt Macht. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUXY HAAR 6DE KiNDERFEESTJE BiJ SCHATEiLAND ViEREN 🥳 | Bellinga Vlog #3094

Barterdeal SamenWerking #Ad & Winactie Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 50

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.