True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-02-2024
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -eveneme

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse

26m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Heracles Almelo - Vitesse gespeeld op zaterdag 10 februari.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 41 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 februari, 22:35 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Almere City - AZ

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Almere City - AZ gespeeld op zaterdag 10 februari.



Born winners
Born winners: De teams strijden tegen elkaar op een klimwand van 15 meter hoog en met de finale in z

De teams strijden tegen elkaar op een klimwand van 15 meter hoog en met de finale in zicht is het fanatisme om te winnen groter dan ooit. Ook komen de teams elkaar maar vooral ook zichzelf tegen op de enige biatlonbaan van Nederland. Welk team plaatst zich rechtstreeks voor de finale?



Koolhoven presenteert
Koolhoven presenteert: Afl. 2

Een jonge Amsterdamse moeder sluit zichzelf buiten op de slechtst denkbare dag ooit. Haar baby is in het appartement en terwijl mama elders de reservesleutels ophaalt, komt er een NL-Alert binnen. Een kernraket ligt op ramkoers met eindbestemming Amsterdam en veel mensen zoeken veiligheid in een metrostation of een van de schuilkelders. Maar Murphy's Law is nog niet klaar in de hoofdstad. Terwijl de minuten wegtikken, gaat het telefoonnetwerk plat en blijkt er in de schuilkelder plaats voor een beperkt aantal stedelingen.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 5

Het tijdperk van topmodellen in elke reclame of op elk billboard lijkt voorbij te zijn. Onbekende Nederlanders hebben het stokje overgenomen. En dat loont, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.



Moltalk
MolTalk: Afl. 6

Te gast zijn Joshua Nolet, Marije Knevel en Simone Weimans.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Israëlisch leger bereidt grondoffensief voor in Rafah. Om de aanvallen van Israël te ontlopen, trokken de inwoners van Gaza de afgelopen maanden richting het zuiden. Netanyahu kondigde aan dat hij het grondoffensief wil uitbreiden naar Rafah. * Goedkoop tanken: de comeback van LPG. Toen na het begin van de oorlog in Oekraïne de brandstoffenprijzen explodeerden, werd LPG ineens weer populairder. * Meloni sprak harde woorden over migratie, maar haar beleid is pragmatisch. Meer dan de helft van de mensen die op haar partij stemden, deed dat omwille van veiligheid en migratie. Maar sinds ze aan de macht is, blijft het aantal migranten stijgen.



De Alleskunner
De Alleskunner

Er zijn nog zeventig kandidaten over die tien spellen moeten zien te overleven want elk spel valt er weer een kandidaat af. De opdrachten zijn simpel, maar door de competitie ook zeer stressvol. Zo moeten de deelnemers in een gigantische kledingwinkel een kledingstuk met hun eigen naam zien te vinden. Ook worden de kandidaten getest op hun geheugen als ze vragen krijgen naar aanleiding van fragmenten uit 'Vandaag Inside'. En dat een Alleskunner ook moet kunnen rekenen, blijkt wel als de deelnemers in een gigantisch bad bierviltjes met cijfers moeten verzamelen die samen het getal honderd vormen. Met 73 kandidaten, die allemaal ten koste van alles door willen naar de volgende opdracht, is dat geen simpele klus.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior - FC Twente

16m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Excelsior - FC Twente gespeeld op zaterdag 10 februari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 5

Muzikant Danny Vera doet een schokkende ontdekking en probeert goed en kwaad uit vroeger tijden te duiden. En waar komt Danny's donkere uiterlijk eigenlijk vandaan? Hij gaat op reis om het uit te zoeken en stuit op een verhaal over vlucht en vervolging.



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 6

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

In deze halve finale bezoeken de 7 overgebleven Tribute bands de bijzondere plek waar ze straks misschien wel mogen staan. De Ziggo Dome! Nu nog helemaal leeg, maar niet minder indrukwekkend. Om alvast een gevoel te krijgen bij hoe het zal zijn om straks op dat podium te mogen staan krijgen ze allemaal een bijzondere rondleiding. Maar alleen de 4 beste bands zullen straks op dat podium staan. En ook vanavond valt er weer een band af. Ze moeten muzikaal dus weer alles geven!



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 4

Jurre en Sahil geven antwoord op de knagende vraag: kan je een leugendetector verslaan? In het Testhok wordt er getest of je beter kunt grijpen naar grote of kleine knuffels op de kermis. Wetensgappie Yasmin Grooters vertelt alles over de superkrachten van dino's, in Glijdt't? is het de beurt aan de slibberige substantie slijm.



Kassa
Kassa: Afl. 6

Een speurtocht naar een oude bekende die opnieuw een spoor van ellende achterlaat. De ondernemer belooft gouden bergen, incasseert een hoop geld, maar levert vervolgens prutswerk of helemaal niets. En stel dat je je huis uitgezet dreigt te worden omdat je geen expliciete toestemming hebt gevraagd aan je hypotheekverstrekker voor de verhuur van twee slaapkamers aan studenten. Wat moet je doen als je in deze situatie terecht komt?



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Zesdelige serie over het leven van dieren, vastgelegd met een groo

Sinds het overlijden van Bokito is de Rotterdamse gorillagroep stuurloos. Hoe moeten ze verder zonder hun leider? Poetsgarnalen Teddy en Lizzy zijn de schoonmaakploeg van het aquarium, maar dat is niet zonder gevaar. Olifantenstier Tooth keert terug naar zijn oude kudde in Rhenen. Is hij nog het verlegen jongetje van een paar jaar geleden of laat hij niet meer met zich sollen?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - FC Twente (v)

17m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel PEC Zwolle - FC Twente gespeeld op zaterdag 10 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - VVV-Venlo

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel SC Cambuur - VVV-Venlo gespeeld op zaterdag 10 februari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 41

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.







Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 6

Kim-Lian ervaart bij Roos hoe het is om paard te rijden zonder bit. In Ilpendam gaan we langs bij Vera. Zij is pontwacht op de pont tussen Ilpendam en Landsmeer. De pont vervoert fietsers, voetgangers en auto's. Voor Vera staat de pont voor meer dan enkel mensen overzetten. Sinds zijn zestiende is Robin al bezig met schoenen. Inmiddels is hij gepensioneerd en gepromoveerd tot hobbyschoenmaker.



Back to the hype
Back to the hype: Afl. 3

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 6 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 februari, 18:27 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 14

Mineke Meins en Hans ontmoeten elkaar op de kermis en laten elkaar niet meer los. Ruim dertig jaar zijn ze samen, tot Hans overlijdt. * Tot zijn verrassing ontdekt Tijme Klaver na het overlijden van zijn vader een nieuwe kant van zijn moeder. Ze krijgt een ondeugende kant: op internet dingen bestellen en terugsturen. * Uit school vandaan fietst Rick Bakkenes nog even langs het graf zijn tante Alie. Zo'n liefdevolle, betrokken tante die altijd wel wilde weten hoe het ging en veel over de vloer kwam.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting ADO Den Haag - AZ (v)

27m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel ADO Den Haag - AZ gespeeld op zaterdag 10 februari.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 35

Nieuwe plasticfabriek bij Antwerpen veroorzaakt stikstofuitstoot in Nederland: 'Het is volstrekt idioot' * Suikertaks lijkt niet te werken * Is het 'raadsakkoord' de oplossing voor de lastige formatie? * Politie gaat scherper controleren welke informatie agenten opvragen



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 4

Weverton ging het criminele pad op, raakte drugsverslaafd en zat in de gevangenis: de Braziliaanse Weverton heeft een onstuimig leven achter de rug, waardoor hij zijn twee zoons erg weinig heeft gezien. Dankzij een afkicktraject in een verslavingscentrum kan hij het contact met hen weer opbouwen. Inmiddels zit hij vijf maanden in het centrum en in deze periode hebben zijn zoons hem nooit bezocht. Binnenkort mag Weverton voor het eerst een week naar huis en hij hoopt zijn beide zoons te ontmoeten. Zal dat lukken?



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 1

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.



Socutera
Socutera:

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Hiervoor koppelen zij senioren als maatje (OOPOEH) aan honden in de buurt.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 6

'Aan de onderlinge liefde zullen de mensen zien dat jullie mijn leerlingen zijn', zegt Jezus in Johannes 13 tegen zijn discipelen. Als er iets is waar christenen om bekend zouden moeten staan, dan is het de liefde voor elkaar. De liederen benadrukken deze onderlinge verbondenheid.



De verandering
De Verandering: Afl. 6

Kees-Jan Cecchi heeft zijn hele leven al moeten vechten voor zijn gezondheid. Hij heeft een ernstige nierziekte, net als zijn vriend Bart de Graaf, de in 2002 overleden presentator en oprichter van BNN. Je leven lang vechten voor je gezondheid, hoe houd je dat vol?



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuw juicechannel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, elektrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende YouTube-ster echt een moordenaar?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 6

De Fonteinkerk in Krimpen aan den IJssel is het resultaat van een geslaagde fusie tussen twee kerken. Dominee Machiel van der Giessen maakte het proces mee. Hij vertelt hoe onderlinge verschillen overbrugd kunnen worden: 'Als je een eerste stap durft te zetten, dan worden kloven overbrugd.' In de penitentiaire inrichting van Krimpen aan den IJssel worden diensten georganiseerd voor gedetineerden. Vanuit de Fonteinkerk is gemeentelid Arie daarbij betrokken om de afstand tussen binnen en buiten de gevangenis te overbruggen. En Petrus is aanwezig bij de bereiding van de tweewekelijkse maaltijd voor jongeren door oudere gemeenteleden.



SLAM!
SLAM!: WAT als WIJ zouden SWINGEN?! #shorts #mensenmening #radio

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'sta jij open voor een open relatie?'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

In een hartverwarmende samenwerking reizen Ivo Putman en Robèrt van Beckhoven af naar de sloppenwijk van Duncan Village, Zuid-Afrika. De mannen staan zij aan zij om een moestuin te verwezenlijken voor twee jonge broers die in de meest erbarmelijke omstandigheden leven en regelmatig zonder eten naar bed gaan.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Ajax - Feyenoord (v)

15m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel Ajax - Feyenoord gespeeld op zaterdag 10 februari.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 6

Een zoon reist tachtig jaar na de oorlog naar de plek waar zijn vader ooit dwangarbeider was, in de hoop hem zo postuum beter te leren kennen.



Zappbios
Zappbios: Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots. Maar na een ruz

Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister. Maar op een dag hebben zijn ouders een heftige ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen, en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 6

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.













Ziggo Sport voetbal
AS Roma - Inter

Van dit programma is geen informatie beschikbaar









Ziggo Sport voetbal
PSG - LOSC

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 5

Er wordt carnaval gevierd met carnavalsartiesten Lamme Frans en John Tana.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - Sparta Rotterdam | Eredivisie #21

Zondag is het Derby day! Na de topwedstrijden van de laatste weken staat er met de stadsderby tegen Sparta Rotterdam opnieuw een speciale wedstrijd op het programma. De aftrap in De Kuip is om 20:00 uur, alle tijd dus om je optimaal voor te bereiden met onze nieuwe Preview. #feyspa ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Close Up
Close Up: Documentaire biedt een nieuw perspectief op leven en werk van schilder Edward Hopper, een

Een nieuw perspectief op leven en werk van schilder Edward Hopper, een van Amerika's meest geliefde kunstenaars. De film kijkt naar de relatie met zijn vrouw Jo, die haar eigen kunstenaarscarrière opgaf om hem te steunen. Ook onderzoekt de regisseur de manier waarop Hoppers werk de snel veranderende Amerikaanse maatschappij van de jaren 20, 30 en 40 weerspiegelt.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 5

Nathan Rutjes en Marije Zuurveld nemen het tegen elkaar op in The Battle shorttrack. Dit keer strijden team kunstschaatsen en team ijshockey om de Zappsport-beker. Welk team zet de snelste tijd neer en gaat met de winst naar huis?





vThorben
vThorben: HOOGSTE Level In Minecraft Halen! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar HOOGSTE Level In Minecraft Halen! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 40

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.