True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

27-01-2024
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -eveneme

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior - FC Utrecht

27m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Heracles Almelo - Ajax

22m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 27 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 januari, 22:40 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Born winners
Born winners: De teams gaan boogschieten en het eindoordeel van hoofdscheidsrechter Marianne Timmer

De teams gaan boogschieten en het eindoordeel van hoofdscheidsrechter Marianne Timmer zorgt voor onrust binnen de groep. De duikopdracht leidt tot een drastisch besluit bij team Blinker.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - FC Twente (v)

17m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 3

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben inmiddels tinnitus, een constante piep in je oren. Experts vrezen dat er nog een golf aan patiënten bij komt. Wat is de economische schade daarvan?



De Alleskunner
De Alleskunner

Ook in het nieuwe seizoen van De Alleskunner draait het weer om alledaagse spelletjes. Zo moeten de kandidaten in de eerste aflevering zo snel mogelijk alle zoetjes uit een zoetjesdispenser zien te schudden, pizzadozen vouwen en een onderbroek in een wasmand slingeren... met hun voet. Ogenschijnlijk simpel, maar onder de druk om niet als laatste te eindigen, zorgen deze opdrachten voor grote stress. Want niemand van de honderd deelnemers wil al in de eerste aflevering naar huis.



Moltalk
MolTalk: Afl. 4

Te gast zijn Thomas van Luyn en Ranomi Kromowidjojo.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Op het VVD-partijcongres sprak partijleider Dilan Yesilgöz positieve woorden over de formatie. Sinds de voor de VVD tegenvallende verkiezingen is haar partij in een storm beland, erkende Yesilgöz ook. Is ze er vandaag in geslaagd de neuzen meer dezelfde kant op te krijgen? We bespreken het met politiek verslaggever Nynke de Zoeten. * Steeds meer landen, waaronder Nederland, schorten hun steun aan de VN-hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA) op. Wat betekent dit? * Het nachtleven staat steeds meer onder druk door ruimtegebrek. Clubs wijken voor woningbouw, nachtburgemeesters vrezen voor nachtcultuur.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting RKC Waalwijk - Sparta

19m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Almere City

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Ajax - Fortuna Sittard (v)

25m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 3

Op zoek naar zijn Molukse roots gaat musicalster Freek Bartels op een emotionele reis. Hij komt voor het eerst te weten wat zijn opa tijdens de oorlog heeft meegemaakt. En als Freek dan eindelijk voet zet op het verre moedereiland van zijn voorouders, is dat echt thuiskomen.



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 4

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In het prachtige Mexico proberen zij zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is en de boel ongemerkt probeert te saboteren. Wie ontmaskert de Mol en wint?





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

Bekijk aflevering 4 van The Tribute: Battle of the Bands uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 januari, 19:59 uur bij SBS6. The Tribute: Battle of the Bands is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden





Zapp Awards
Zapp Awards: Afl. 7

Live vanuit Studio 21 worden de NPO Zapp Awards uitgereikt. Welke jeugdprogramma's, online sterren, artiesten en presentatoren vallen er dit jaar in de prijzen en gaan er met een felbegeerde Zapp award vandoor?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht - Telstar (v)

19m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 27 januari.





Kassa
Kassa: Afl. 4

Biologische rookworsten worden getest en de klachten over de glucosesensor Freeystyle Libre2 voor diabetespatiënten worden onderzocht. Uit recent onderzoek blijkt dat een grote groep meisjes met complexe ggz-problematiek, zoals PTSS, eetstoornissen en zelfbeschadiging, enorm gebaat is met een hulphond. Maar het vergoeden van de kosten van zo'n hond ligt ingewikkeld.



Kook van jou
Kook van jou: Afl. 4

In een Arnhems buurthuis is Yvonne de drijvende kracht van een kookclub voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat was tien jaar geleden ondenkbaar omdat ze toen als drugsverslaafde op straat leefde. Vandaag kookt ze met Yvon voor haar neefje die haar grootste realitycheck was tijdens haar verslaving. In Rotterdam haalt Yvon samen met Dennis zijn wekelijkse boodschappen bij de Voedselbank. Hij heeft hoge vaste lasten en houdt hierdoor vrijwel geen leefgeld over. Hij kookt voor zijn ex-vrouw omdat zij nog steeds zijn steun en toeverlaat is.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 27

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 4

Sosha ontmoet Eméli en Anne die beiden op jonge leeftijd al moesten mantelzorgen. Via Handjehelpen zijn Eméli en Anne aan elkaar gekoppeld. Deze vrijwilligersorganisatie brengt jonge mantelzorgers met een ervaringsmaatje in contact. Hoe is dat om op jonge leeftijd te moeten mantelzorgen? In de tuin heeft Frodo allerlei hoekjes en altaartjes gecreëerd, die een reflectie zijn van hemzelf. Deze plekken zijn voor hem van grote betekenis en bij elk heeft hij een eigen verhaal. Hij heeft een bijzondere band opgebouwd met de tuin en alles wat hij daarin laat groeien.



Back to the hype
Back to the hype: Afl. 1

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 4 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 januari, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 8

Als de zussen Marloes en Wendy de Jong midden in hun puberteit hun geliefde vader verliezen, kiezen ze ervoor om positief te blijven en gewoon door te gaan met werk en studie. Nu terugkijkend hadden ze zichzelf meer ruimte gegund om stil te staan bij het verlies van hun dierbare vader. * Carien van Beek is 10 jaar als haar broertje overlijdt, maar over haar dode broertje wordt niet meer gesproken. Als Carien en haar moeder op latere leeftijd hier over kunnen praten, is dit voor haar een verzoeningsmoment.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 23

VVD-congres: hoe staat de partij ervoor? * Zorg voor kwetsbare kinderen in Oekraïne onder druk * Thuislaadpalen makkelijk te hacken * Veel zorgen over socialmediagebruik



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 2

Marcelo had het allemaal: een huis, een baan, een vrouw, een dochter en een goede vriend, totdat zijn vrouw bij hem wegging en hij zijn toevlucht zocht in drugs. Op een gegeven moment had hij een dieptepunt bereikt: hij nam een overdosis drugs, maar een berichtje aan zijn ex-vrouw redde zijn leven. Daarna vroeg hij hulp aan zijn goede vriend Jonas. Jonas werkt als begeleider in de afkickkliniek en was erg blij toen Marcelo eindelijk om hulp vroeg. Het belangrijkste voor Marcelo is nu om een nieuw leven op te bouwen, samen met zijn dochter.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Het Nieuwe Café Weltschmerz

Dit jaar viert Café Weltschmerz, een pionier op het gebied van alternatieve nieuwskanalen, zijn 11-jarig bestaan. Sinds de oprichting is het een unieke plaats waar iedereen vrijuit zijn of haar mening kan delen. "We zijn trots dat we deze traditie van open en diverse dialogen voortzetten," aldus het team van Weltschmerz. Na een periode van rust, betreedt Café Weltschmerz nu een opwindende nieuwe fase. Met trots kondigen we de introductie aan van vernieuwende programma’s, in samenwerking met gerenommeerde namen zoals Yernaz Ramautarsing en Tom van Lamoen. Een bijzondere toevoeging is onze samenwerking met De Andere Krant voor een gloednieuw programma, dat een frisse impuls zal geven aan ons aanbod. Shohreh Feshtali, de drijvende kracht en eigenaresse van Café Weltschmerz, deelt haar visie: "Na maanden van hard werken om Weltschmerz voor te bereiden op deze nieuwe fase, zijn we klaar om deze spannende periode te omarmen. Ons team is vol passie en drive om van deze periode een succes te maken. Met diverse nieuwe programma’s en een gestructureerd uitzendschema, zijn we enthousiast om Weltschmerz nieuw leven in te blazen." Vanaf maart kun je lid worden van Café Weltschmerz. Hiermee help je ons om betere programma's te maken en kun je genieten van extra voordelen, zoals driemaal per jaar gratis toegang tot onze bijeenkomsten. Meer informatie hierover kun je binnenkort vinden in onze nieuwsbrief en op de website. Café Weltschmerz nodigt iedereen uit om deel uit te maken van deze nieuwe fase en de rijke diversiteit aan perspectieven en stemmen die we blijven bieden. We kijken uit naar uw aanhoudende steun en betrokkenheid bij ons platform. Wil je deel uitmaken van onze beweging en ons helpen? Stuur dan een e-mail naar: ikwilhelpen@weltschmerz.nl Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op via: ikwillidworden@weltschmerz.nl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. Stichting ALS Nederland werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 4

Geloof wordt dikwijls van generatie op generatie doorgegeven. Het levende bewijs daarvan is de familie Van der Vijver. Gert en Wia van der Vijver verzorgen namelijk samen met hun kinderen de samenzang.



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuw juice-channel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, electrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende YouTubester echt een moordenaar?



De verandering
De Verandering: Afl. 4

Timothy Brouwers zit in de pornoindustrie en verdient bijna een miljoen per jaar, maar gelukkig is hij niet. Hij zoek naar rust, maar kan dat nergens vinden. Uiteindelijk vindt hij die rust wel en maakt hij een wonder mee bij zijn hersenziekte.



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 4

'Liefdewerk oud papier': die uitdrukking wordt in de Waterstaatskerk in het Drentse Bovensmilde letterlijk en figuurlijk in de praktijk gebracht. Al 45 jaar wordt hier elke maand oud papier ingezameld door de protestantse gemeente. Maar ook bij andere activiteiten zetten gemeenteleden hun beste beentje voor, bijvoorbeeld bij het gebakspastoraat, waar mensen samenkomen voor een goed gesprek onder het genot van zelfgemaakte lekkernijen. Dominee Diete Kits staat stil bij het belang van liefdewerk. Of dit liefdewerk op grote schaal plaats vindt, of op een klein gebakschaaltje, dat maakt voor haar niet uit. 'Het doet ertoe!' aldus Diete.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Henny en Louis uit Heemskerk geven de touwtjes uit handen. Ivo maakt een groen paradijs voor tuinliefhebster Henny en een heerlijke plek voor Louis om te relaxen. Djamilla heeft een grote uitdaging. Ze gaat de woonkamer, waar heel veel spullen zijn verzameld door de jaren heen, omtoveren tot een overzichtelijke en warme plek.



SLAM!
SLAM!: Not keeping this a SECRET 🤫 #shorts #remix #djset #liveset

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's LUM!X in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 4

De ramp met de MSC Zoë in januari 2019 was een van de grootste containerrampen ooit. Wat zijn de laatste inzichten over dit soort schepen bij extreme weersomstandigheden boven de Wadden? En voelt reder MSC zich nog verantwoordelijk?



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 31

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 4

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 3

Jeffrey Parmentier, Vinzzent en Dylan komen langs. Ze treden op met Hey Parmentier. Emma Kok beantwoordt vragen van fans.



Close Up
Close Up: Al veertig jaar lang weet modeontwerper Yohji Yamamoto aan de top van de modewereld te bli

De Japanse modeontwerper Yohji Yamamoto schokte de modewereld in de vroege jaren 80 met compleet in zwart uitgevoerde mode die een wijd, gedrapeerd silhouet liet zien. Veertig jaar later is de oude meester succesvoller dan ooit. Jongeren vinden zijn looks een verfrissend alternatief voor de uniforme mode van vandaag en laten zich er graag in zien op Instagram.



PAULIEN TILSTRA
Van je kinderen moet je het hebben...😅 | VLOG #374 Paulien Tilstra

Hi guys! Van je kinderen moet je het hebben soms 😅 . Weer even een dagvlogje waarin ik ook onze nieuwe auto laat zien en ik heb dus een idee voor een nieuwe serie op dit kanaal. Let me know wat voor naam jullie deze zouden geven! X P R E S E T S Mijn presets voor Lightroom vind je hier: Klik hier O C I A L M E D I A + INSTAGRAM: Klik hier FACEBOOK: Klik hier E-MAIL: info@paulientilstra.nl (zakelijk) ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ V I D E O T O O L S + Vlogcamera Sony: Klik hier Sigma lens: Klik hier Drone: Klik hier Statief: Klik hier Ringlamp: Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 3

Leerlingen en leraren nemen het tegen elkaar op tijdens een swingende battle stijldansen. Wie heeft de soepelste heupen, het beste ritme gevoel en de sierlijkste houding? Zijn het de leerlingen of de leraren?







Bouwer Power
Bouwer Power: In de fabriek waar kant-en-klare-huizen worden gemaakt past een deur niet in het huis.

In de fabriek waar kant-en-klare-huizen worden gemaakt, mist een belangrijk onderdeel. De deur past niet in het laatste huis en dus is het nog niet af. Lukt het Soy Kroon en Dayni om de woning op tijd gereed te maken?



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 26

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.