True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - VVV-Venlo

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 15 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - FC Den Bosch

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 15 januari.



State of Hate
State of Hate: Afl. 2

Gynaecoloog dr. Slepian stond in de keuken van zijn huis in Buffalo (New York) toen een schot vanuit de bosjes een einde aan zijn leven maakte. Slepian werd vermoord door James Kopp, omdat hij als 'baby killer' werd gezien. Door zijn daad is James Kopp een held bij de extremistische flank van de anti-abortusbeweging The Army of God. Inmiddels is abortus in veel staten verboden en loopt de discussie hoog op. Margriet herenigt met Army of God-dominee Bray, waar ze destijds een item over maakte. Ook spreekt ze Amerikaanse burgers in Kentucky en Washington D.C. over hun kijk op abortus.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen met het laatste nieuws omtrent de spreidingswet. * Rosa Jansen en Saskia Belleman over de zaak tegen Fouad L. * David van Weel en Constantijn van Oranje over innovatie. * Edwin Rutten en Angela de Jong over 50 jaar 'Film van Ome Willem'.



Brainhack
Brainhack: Afl. 1

Hoeveel invloed hebben reclames op je brein? We kijken naar een veelgebruikte tactiek door reclamemensen om ons iets te laten kopen: groepsdruk. We testen jongeren hoe gevoelig ze zijn voor groepsdruk. En we kijken hoe deze tactieken worden ingezet om ons te verleiden om bepaalde producten te kopen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 1 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 januari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Uitkoop piekbelasters. De uitkoopregeling voor piekbelasters werd vorig jaar in het leven geroepen voor agrarische bedrijven die veel stikstof uitstoten in natuurgebieden. We spreken twee boeren: een van hen liet zich uitkopen en wordt kraanmachinist. De ander wil zijn bedrijf overdragen aan zijn zoon. * Eerste Kamer bespreekt spreidingswet. Onze verslaggever Nynke de Zoeten praat ons bij. * Demografische ontwikkeling 2050. We praten hierover verder met verslaggever Nynke de Zoeten en econoom Mathijs Bouman.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 1

Vaak is die gekookt, soms gegrild, maar heel vaak lusten we hem rauw: ham. Vlees van varkensbil: zogenaamd niet gegaard. Vele streken hebben er ééntje te koop in de supermarkt. Van Parma tot Coburg, het Schwarzwald tot Spanje. En aan praktisch elke ham hangt een ander prijskaartje. Er zijn rauwe hammen van dertien en rauwe hammen van honderd euro de kilo. Hoe kan het: vlees van eenzelfde varken, zo'n groot verschil in prijs? Keuringsdienst van Waarde over de rauwe werkelijkheid achter rauwe ham van de kruidenier.





Niemand die het ziet
Niemand die het ziet: Huib krijgt nieuwe clues over de verdwenen spion in Iran. We zien het belang v

Huib vervolgt zijn onderzoek naar de Nederlandse spion die verdween na een geheime operatie in Iran. Hij speurt naar nieuwe aanwijzingen bij een CIA-agent die opvallend veel ervaring heeft met spionnen in het Midden-Oosten. Ook komt hij in contact met een belangrijke Iraanse bron. Kent die agent X? In Oekraïne wordt hacker Artem ingehuurd door de inlichtingendienst om de locatie van Russische troepen te achterhalen. Ondertussen probeert Puma in Taiwan te voorkomen dat buurland China verwarring zaait met valse informatie. Europarlementariër Bart vindt dat Europa meer moet doen om wereldwijd het Russische en Chinese narratief te weerleggen.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 1

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 10

De oude ketels en schoorsteen in de woning van Gert en Natalie zijn niet te missen. Ze wonen in het ketelhuis van een voormalig psychiatrisch ziekenhuis in Ermelo. Voor Gert is het een vertrouwde plek, omdat hij jarenlang vanuit zijn kantoor uitkeek op het ketelhuis. * Sharon maakt in een handomdraai gebakken rijst en zeevruchten. Ideaal als je weinig tijd hebt. * In Epe hebben Reinanda en Jan een hobbyboerderij met heel veel schattige shetlandpony's, klein van stuk, maar door hun Scandinavische afkomst oersterk. * Geert vertelt bij de A28 bij Hoogeveen over het kunstwerk Velden van Nevel, dat gaat over een nevelhekse.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 1

Hope, Faith en Charity, de drieling van Tatiana, gaan voor het eerst naar de kinderopvang. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Carlo en Fahishta slapen om en om in de woonkamer om voor de twee maanden oude drieling Naila, Justice en Joah te zorgen. Hun leven staat in het teken van flesjes, luiers en slaaptekort. Mieke is twee maanden zwanger van een drieling. Er moet veel geregeld en gekocht worden, dus op naar de negenmaandenbeurs. Nicole haalt haar drie meiden op van het dagverblijf. Vader Kevin werkt thuis en luncht gezellig mee. 's Middags rennen Ivy, Nova en Mae met Nicole door de speeltuin: een conditie- en geduldtraining voor Nicole.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 15

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Desiree vindt Michiel een fijne vent, maar is die pure aantrekkingskracht er ook? Buurvrouw Suus mist daadkracht bij Bram.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4656

Op Het Kantoor wordt Heleen gek van de herrie van een bladblazer. Pascal zoekt uit hoe snoeppapier wordt gemaakt. In Boenende Beesten brengt Bart een ode aan de harde werkers, de kleine beestjes waarvan je niet gelijk verwacht dat ze de superschoonmakers van de natuur zijn: de pissebed! Indu Panday laat Tirsa de klassieke Indiase danskunst Kathak zien, die meer dan tweeduizend jaar geleden is ontstaan.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Wonderkinderen zijn kinderen die al vroeg in de schijnwerpers staan, of het nu op de golfbaan, in de boksring of achter de piano is. Een voorbeeld van zo'n wonderkind is Jayden. Hij is elf jaar oud en kan op gehoor een pianostuk spelen.



De Faker
De Faker: Afl. 6

Vajèn van den Bosch bezoekt de familie Struik in Zuid-Scharwoude en probeert tussen het hakken en grasmaaien door de Faker te vinden. Scoort ze een puntje voor Team Paars?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 12

Eerste Kamer debatteert over veelbesproken spreidingswet * De wegen worden steeds voller, hoe nu verder? * Utrecht wil nieuwe lichting plofkrakers voorkomen * Boerenprotest in Berlijn



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 10

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Als Ryan De Jong belooft dat hij voortaan op tijd komt en vertelt dat een vrouw naar binne

Als Ryan De Jong belooft dat hij voortaan op tijd komt, baalt hij dat ze hem niet gelooft. Als hij haar vertelt dat er een vrouw naar hun huis stond te gluren, gelooft ze hem weer niet.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 11 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 januari, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp zijn te zien in de nieuwe voorstelling Papadag bestaat niet: een mix van comedy, toneel en muziektheater. Ze treden op. * Carine Kielstra, Sanne Bruin en Serephina Bloemendaal over Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 8

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



BarnKidz
BarnKidz: Wanneer Kleine Teen per ongeluk de ladder van de boomhut wegduwt, zitten onze vrienden er

Wanneer Kleine Teen per ongeluk de ladder van de boomhut wegduwt, zitten onze vrienden er opgesloten tot iemand ze komt redden.



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 8

In Moldavië zorgen oma's met liefde voor hun kleinkinderen, maar ze hebben niet de financiële middelen voor de verzorging. De ouders van de kinderen zijn naar het buitenland vertrokken, in de hoop op een beter leven. De zorg komt daarom volledig op oma neer. Maar van een paar tientjes pensioen kun je ook in Moldavië niet veel doen. Jan Slagter zoekt de oma's thuis op om uit te zoeken waar ze het meeste mee geholpen zijn.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 6

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn start-up-ambassadeur Techleap Constantijn van Oranje, politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen en FD-journalist Jean Dohmen. Met hen hebben we het over het start-upklimaat in Nederland, over de spreidingswet en over het World Economic Forum.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 112

Buurmeisje Ayana heeft een pyjamafeestje en vraagt Fenna om advies welke pyjama ze aan moet trekken. De keuze is reuze. Komen ze er samen uit? Fenna knutselt kattensokken, zingt het lied Pyjamadag en speelt een slaapmutsen parcours. Soy heeft een oplossing gevonden voor slaapwandelen.



Op de planken
Op de planken: Afl. 6

Storyteller Betal Özay brengt zijn publiek in staat van verwarring met zijn voorstelling Goodbye Erdogan.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 14

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 2

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.