True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-01-2024
De kist
De Kist: Afl. 1

Hoe kijk je naar eindigheid in het licht van een oneindig heelal? André Kuipers blikt terug op zijn veelbewogen carrière als astronaut. Jarenlange training als voorbereiding op zijn ruimtereizen zorgen dat hij direct weet hoe te handelen in tijden van crisis. Als zijn broer en vader overlijden, schiet hij in diezelfde actiemodus. Maar wie bekommert zich om zijn emoties?



Na 7/10, antisemitisme in Nederland
Na 7/10, antisemitisme in Nederland: Rob Oudkerk onderzoekt het antisemitisme in Nederland na 7 okto

Rob Oudkerk praat met anderen Ruben Oppenheimer, Ewoud Sanders en Eddo Verdoner over het moderne antisemitisme en in welke uitingsvormen dit voorkomt. Met taalhistoricus en journalist Ewoud Sanders spreekt Oudkerk over beeldvorming van Joden in Nederland, vroeger en nu.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 14 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 januari, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 1

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Nadia
Nadia: Afl. 11

Het aantal Nederlanders met een depressie groeit. Net als de wachtlijsten in de GGZ. Tegelijkertijd krijgen 1,2 miljoen mensen antidepressiva voorgeschreven. Dat is meer dan ooit. Is het wel goed om massaal naar zo'n pilletje te grijpen?



Zembla
Zembla: Afl. 1

Wat is de positie van arbeidsmigranten in Nederland? Het onderzoek naar het antwoord op deze vraag begint afgelopen zomer in het Brabantse Boxtel. Daar staan boze burgers lijnrecht tegenover hun gemeentebestuur, omdat er aan de rand van het dorp een migrantenhotel voor 400 arbeidsmigranten gepland staat. Het burgerprotest loopt steeds hoger op en de arbeidsmigranten zelf blijken een paar wijken verderop onder dubieuze omstandigheden te wonen en werken. De situatie staat symbool voor tal van gemeentes in Nederland. Er wordt gepleit voor koerswijziging, maar welke belangen zorgen ervoor dat de roep om verandering al jaren wordt genegeerd?



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Met onder andere bestek met uit hout gesneden poppetjes, twee schilderijen v

Het bestek met uit hout gesneden poppetjes heeft de schoonvader van de eigenares zelf ooit als antiquair getaxeerd. Hij besloot het te houden. Twee schilderijen van Jan Roeland worden door Paul van Rosmalen, die Roeland persoonlijk kende, getaxeerd. Roeland is een realistisch schilder die zijn werken geabstraheerd heeft. Ook komt een zilveren blaker uit 1809 aan bod. Blakers uit de 18e en vroeg 19e eeuw zijn zeldzaam. Veel zilver werd toen de Fransen naar Nederland kwamen omgesmolten. Verder in de Verbeke Foundation een schaakbord van Paul Wunderlich en een pijpenhouder in de vorm van een dierenkop. Hoeveel is deze luxueuze uitvoering waard?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Eerste voorverkiezingen VS. Maandag beginnen de Amerikaanse voorverkiezingen. Inwoners van de staat Iowa kiezen als eerste wie zij als Republikeinse presidentskandidaat willen. Correspondent Marieke de Vries is in Iowa. Met haar blikken we vooruit op morgen en de rest van het verkiezingsjaar. * 100 dagen na aanval Hamas. Premier Netanyahu krijgt van zijn landgenoten stevige kritiek. Vanuit het buitenland krijgt hij ondertussen kritiek vanwege de bijna 24.000 Palestijnse doden die tot nu toe zijn gevallen bij de Israëlische operatie in Gaza. We spreken politiek analisten en onze correspondent Nasrah Habiballah.



Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 2

Raven struint de donkere straten van Amsterdam af op zoek naar mensen die niet kunnen of willen slapen. Daar stuit die op Shaneequa met PMDD. Twee weken per maand is er niets aan de hand en twee weken per maand is ze angstig en suïcidaal. Ook komt Raven Stefanie tegen. Dag en nacht zet ze zich in voor moeder aarde. Daarna ontmoet Raven Stephan die terugkomt van een cateringklus. Stephan is net uit de gevangenis en probeert nu een eerlijk leven op te bouwen. En Rock 'n roll-Kapper Taco wil Raven nog best wel even knippen midden in de nacht.



Het beste van...
Het beste van...: Afl. 2

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Tina Turner. In een sneltreinvaart gaan we door haar onstuimige leven. Op jonge leeftijd wordt Tina door Ike Turner uitgenodigd om met hem mee te zingen op het podium: een roemrucht koppel is ontstaan. Samen scoorden zij vele hits, maar dat bracht Tina weinig geluk. Ike mishandelt haar geestelijk en lichamelijk, wat ertoe leidt dat Tina bij hem wegloopt. Veel later begint haar nieuwe carrière met de hit Let's Stay Together. Daarna ontwikkelt Tina zich tot één van de grootste podium-acts ter wereld en reist ze de hele wereld rond met hits als Proud Mary, Private dancer en Simply the best.



Maestro
Maestro: Wie van de kandidaten kan de rust bewaren, heeft de meeste feeling met de muziek en hanteer

Pepijn Lanen, Frédérique Spigt, Ammar Bozoglu, Tjitske Reidinga, Glodi Lugungu, Chris Zegers en Roos Moggré duiken, onder leiding van Frits Sissing, in de wereld van de vierkwartsmaten, partituren en slagpatronen. Wie kan de rust bewaren en hanteert de baton het beste?



Charles III
Charles III: Afl. 2

De camera's volgen koning Charles III en koningin Camilla tijdens belangrijke momenten in het eerste jaar van hun koningschap. Een jaar waarin ze vertrouwd raken met hun nieuwe rol en de nieuwe taken die ze moeten vervullen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 2

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - N.E.C.

19m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Feyenoord - N.E.C. gespeeld op zondag 14 januari.



De Mensenbieb
De Mensenbieb: Afl. 8

Ilana van elf zit in groep acht en is veel bezig met de liefde. Ze is continu aan het dagdromen over haar toekomstige relatie en heeft het met vriendinnen veel over 'crushes' en 'cheaten'. Rapper Leafs gebruikt de liefde maar al te graag als inspiratiebron voor zijn liedjes en voorziet Ilana van advies. De opa van de dertienjarige Lynn was vroeger dakloos, maar omdat hij al een poos is overleden, heeft ze hem nooit kunnen vragen hoe dat nou was. Ze krijgt de kans om haar vragen te stellen aan Dennis, die een lange tijd dakloos is en zijn leven weer op de rit probeert te krijgen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 14

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 1

De samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 2

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?





Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 2

Violist Ray Chen deelt op YouTube zijn kennis over vioolspelen. Met pianist Lestari Scholtes speelt hij Rimsky-Korsakovs De vlucht van de hommel en een Habanera van Pablo de Sarasate. * Jonge Held-pianist Alexander Malofeev (22) speelt de Prelude in cis van Rachmaninov. * De Hoge Tafel: trompettiste Maite Hontelé brengt flamencogitarist Yerai Cortes en María Reyesen Salome Ramírez mee. * Camerata RCO speelt delen uit Mendelssohns Octet voor strijkers. * Huispianist Cor Bakker brengt met chansonnier Philippe Elan een eerbetoon aan Charles Aznavour.



De Proefkeuken
De proefkeuken: Afl. 6

Willem doet een schokkende ontdekking: er ligt een dode kip op het erf. Het arme dier lijkt op koelbloedige wijze te zijn vermoord. Hoe vind je de dader in zo'n situatie? Een zaak die schreeuwt om een grondig forensisch onderzoek. Willem en Pieter treden in de voetsporen van de meest bekwame speurneuzen om dit true crime raadsel voor eens en voor altijd op te lossen.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 2

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 2

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 2

Jeremy (11) maakt een taart voor zijn beste vriend Tomas, die ALS heeft en met wie hij veel lol kan maken. Het wordt een dinosauriërtaart met een vulkaan en echte rook erop. Jeremy kan wat moeilijker leren, omdat zijn moeder tijdens de zwangerschap drugs gebruikte. Hij heeft het FAS-syndroom, maar ondanks dat kan hij ontzettend snel typen en is gamen zijn grote hobby.







Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 2

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Go Ahead Eagles - Ajax

15m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Go Ahead Eagles - Ajax gespeeld op zondag 14 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - FC Utrecht

26m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Vitesse - FC Utrecht gespeeld op zondag 14 januari.













Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Volendam - Almere City

14m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel FC Volendam - Almere City gespeeld op zondag 14 januari.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Addie overwint haar angst en vraagt de dorpsraad of er een gedenkteken opgericht kan worden voor de vervolgde heksen in Juniper. Deze oproep wordt haar echter niet in dank afgenomen.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 1

De 14-jarige Venny verhuist plotseling met haar moeder en zus naar de Bijlmer, ook wel bekend als 'de Bims'. Het aanpassen aan de nieuwe omgeving blijkt een uitdaging voor Venny, vooral omdat het niet haar eigen idee was om te verhuizen. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar beste vriendin.





Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 2

In Nepal is het plan om vijftien arme families, die geen vaste plek hebben om te wonen, te steunen. Zij krijgen een eigen woning. Ook bouwen we een nieuwe keuken bij een kleuterschool en helpen we bij het verbouwen van groenten.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 2

Aanvallen van Britse en Amerikaanse gevechtsvliegtuigen op Houthi-doelwitten in Jemen. Aan tafel Midden Oosten-expert Koert Debeuf. * Maakt Israël zich schuldig aan genocide? Geert-Jan Knoops, advocaat bij het Internationaal Strafhof en Liesbeth Zegveld, advocaat en hoogleraar oorlogsherstelrecht, gaan met elkaar in gesprek. * We bespreken de Spreidingswet met Wouter Kolff, voorzitter van het veiligheidsberaad en burgemeester van Dordrecht, en Roland van Kessel, burgemeester van Cranendonck, waar ook het asielzoekerscentrum van Budel onder valt. * Garrie van Pinxteren geeft haar visie op China dat ze 40 jaar geleden voor het eerst bezocht.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Millennial: Doomer Of Bloomer ?

Steun ons: word abonnee en bekijk exclusieve interviews en extra video’s op svenhulleman.nl



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 3

Het begrip roeping gaat vaak over iets bijzonders, zoals een predikant of zendeling. Ook in de Bijbel zijn er mensen die Gods stem horen en een speciale opdracht krijgen. Aan de hand van het verhaal van Samuel legt dr. Almatine Leene uit dat roeping niet alleen iets is voor enkelingen. Ook zonder eerst de stem van God heel duidelijk gehoord te hebben, zijn we allemaal geroepen om Gods Woord te verkondigen, in dat wat we zeggen en ook in dat wat we doen.





WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn brigadegeneraal Han Bouwmeester en rechtsgeleerde Afshin Ellian over de aanval op de Houthi-rebellen en de rol van Iran. Onderwijsminister Mariëlle Paul over het lerarentekort en de kwaliteit van het onderwijs. Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma, tevens voorzitter VNG, over de spreidingswet en haar visie op bestaanszekerheid en wonen. Tot slot historicus Jaap Cohen over de intrigerende biografie die hij schreef; De Bolle Gogh over cineast en interviewer Theo van Gogh.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 2

Rechtstreekse eucharistieviering op de 2e zondag door het jaar (b) vanuit de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Bergen op zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 2

Al 50 jaar is Kerkbalans de kurk waar de kerk financieel op draait. Katholieken geven dan in januari aan hoeveel ze elke maand aan de kerk willen geven. Leo Blom is econoom van het bisdom Breda en kan als geen ander uitleggen wat vrijwilligers doen om langs de deuren te gaan en zo geld voor de kerk op te halen. Die vrijwilligers zijn goud waard en worden deze maand ook in het zonnetje gezet.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 2

Martijn Horsman was het beu. Het werken in de kerk en de bijbehorende hoge verwachtingen gaven hem een voortdurende druk. Toen hij zijn werk als voorganger losliet, voelde hij zich bevrijd. Op zijn 46e, na jaren van alles en nog wat geprobeerd te hebben, kwam hij erachter wie hij echt was en kon hij niet anders dan terugkeren. Toch blijft de strijd bestaan, tussen bidden en aanvaarden.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 3

Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.



Zappsport
Zappsport: Afl. 1

Theo is een professionele bokser, Mercedes speelt een wedstrijd tegen topbokser Chelsey Heijnen en RKC Waalwijk is aan de beurt voor de derde latjetrap.



De verwondering
De verwondering: Afl. 2

'Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd'. Veel mensen zullen dit citaat van de Deense filosoof Søren Kierkegaard kennen. Schrijver Geert Jan Blanken is groot liefhebber en kenner van het werk van Kierkegaard. Als 17-jarige vond hij een boekje van de filosoof in de boekhandel, waar hij ook zijn vrouw ontmoette. Kierkegaard gaat sindsdien net als zijn vrouw onafgebroken mee op zijn levenspad. Geert Jan houdt van de metafoor van de dansvloer van het leven. Zelf is hij schuchter aangelegd, maar Kierkegaard leert hem om toch vol goede moed de dansvloer op te stappen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: 17 Geheimen Proberen In Brookhaven RP!🏡

17 Geheimen Proberen In Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 2

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 13

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.