True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-01-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 11 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Heleen van Royen en Nynke Nijman over de luchtdrukvibrator. * Bob Geelkerken voert nepoperaties uit als onderdeel van wetenschappelijk onderzoek. * Beatrice de Graaf en Robert Serry over de afbrokkelende westerse steun aan Oekraïne. * Bram, Joep, Ibi en Delano verloren hun vriend Guus door zinloos geweld.



Blind Vertrouwen
Blind Vertrouwen: Afl. 1

Burgemeester, modeontwerper of topsporter zijn met een visuele beperking, kan dat? Het gaat niet vanzelf, maar het hoeft geen beperking te zijn voor je ambities. En gebrek aan ambitie hebben de hoofdpersonen van deze documentaire zeker niet: Ronald Boef wil wereldkampioen golfen voor blinden en slechtzienden worden, 'blindfluencer' Tjarda Struik wil veel volgers op social media en op lange termijn zelfs burgemeester worden. Annemarie Nodelijk heeft een tassenlijn en haar doel is om een grote modeshow te organiseren. Gaat het ze lukken?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Genocide in Gaza? Zuid-Afrika beschuldigt Israël van 'genocidale daden' tegenover Palestijnen in de Gazastrook. In het Vredespaleis in Den Haag wordt vandaag die aanklacht behandeld. We spreken er onder meer over met Marieke de Hoon, universitair docent internationaal strafrecht. * Militaire spanningen rond Indo-Pacific. In onze driedelige serie over de machtsstrijd tussen China en het Westen in het gebied rond de Indo-Pacific kijken we dit keer naar de oplopende militaire spanningen. We spreken erover met China-correspondent Sjoerd den Daas.



Factcheckers
Factcheckers: Afl. 1

Maakt feromonenparfum je onweerstaanbaar? Meer dan de helft van de automobilisten slaagt niet opnieuw voor zijn rijbewijs. Babyspeeltjes zijn levensgevaarlijk. Marijn, Tim en Joep onderzoeken.



The Story of countdown
The Story of countdown: Afl. 2

Special over het populaire popprogramma Countdown, dat van 1976 t/m 1993 werd uitgezonden bij Veronica en internationale sterren als Paul McCartney, Whitney Houston, David Bowie en Mariah Carey ontving in de Bussumse opnamestudio. Het programma groeide medio jaren 80 uit tot Europe's no. 1 Rock Show, met uitzendingen in meer dan vijftien landen. Aan de hand van nieuwe interviews, vertellen makers van het eerste uur als Lex Harding en Rob de Boer, samen met presentatoren als Adam Curry, Simone Walraven en Wessel van Diepen, het verhaal van Countdown.



10e
10e: Pieter is Thor! (Het vlogseizoen is geopend)

Nog 17 dagen en dan verschijnt er weer een nieuwe vlog. Hebben we er een beetje zin in?? ★ Met dank aan Tom Schrooten voor de special effects ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier



Focus
Focus: Machine die donorharten buiten het lichaam laat kloppen redt mensenlevens.

Verslag van de reis die een donorhart van het ene lichaam naar het andere maakt, en onderweg in de ambulance intensive care krijgt van hartchirurg Jelena Sjatskig en haar team. Met een nieuwe techniek kunnen voorheen afgekeurde harten toch getransplanteerd worden. In het hart komt, eenmaal buiten het lichaam van de overledene, met behulp van de 'heart-in-a-box' warm zuurstofrijk bloed. Nanda Wijnalda kan weer van het leven genieten met een prima functionerend donorhart, dat dankzij die machine een tweede leven kon hebben.





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Selda uit Emmen heeft het aan de stok heeft met haar buren Mick en Anne-Gerda. Die zitten volgens haar altijd aan haar schutting te rommelen, waardoor deze inmiddels op apegapen staat. Als Mr. Visser en Viktor arriveren blijkt de schutting slechts het topje van de ijsberg te zijn en vliegt de schuttingtaal hen om de oren. Kortom, hoogste tijd om aan dit geëmmer een einde te maken.



Pointer
Pointer: Afl. 1

Pointer onderzoekt de macht van de Brusselse pesticidenlobby. Steeds meer wetenschappers maken zich zorgen om de relatie tussen bestrijdingsmiddelen en ziektes als parkinson, maar de plannen om het gebruik van pesticiden te reduceren stuiten op grote weerstand. Het omstreden onkruidverdelgingsmiddel Glyfosaat mag de komende tien jaar verkocht blijven worden op de Europese markt en een belangrijke wet om het gebruik van pesticiden in 2030 te halveren veegt het Europees Parlement van tafel. Welke tactieken gebruikt de lobby en waarom is dat zo succesvol?



Santos
Santos: De politie zoekt naar Nico en Erveline raakt in paniek. Glenn en Yola moeten een laatste klu

De politie zoekt met man en macht naar Nico, terwijl Erveline langzaam in paniek raakt en doordraait. Ze probeert met man en macht nog als winnaar uit de strijd te komen. Edson geeft een persoonlijke bekentenis af tijdens zijn verhoor. Yola en Glenn doen elkaar een belofte, maar moeten eerst nog een belangrijke klus klaren voor Erveline om echt vrij te zijn. Daarvoor moeten ze oog in oog staan met een oude bekende.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 7

De reis begint in de prachtige oude binnenstad van León, een stad van meer dan tweeduizend jaar oud en een belangrijke halte op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. De trein rijdt niet hard en zal de nodige meters moeten klimmen om deze route over de pas van Pajares te kunnen afleggen. De trein is op weg naar Mieres in de regio Asturië. De route begint in de havenstad Ribadesella aan de Spaanse noordkust. Door de invloed van zowel de oceaan als de bergen heeft dit deel van Spanje een maritiem klimaat, waardoor het zomers niet zo warm is en er valt aanzienlijk meer regen in deze streek. Vandaar ook de naam Costa Verde, de groene kust.



First dates
Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Wie vi

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 8

Het huis van Linda en haar gezin in Hurdegaryp heeft veel kleur. Na een burn-out begon Linda steeds meer kleur toe te voegen in huis. Ze bloeide hier enorm van op. Daarnaast siert Linda's liefde voor Deens design het interieur. * Culinair schrijver Nadia maakt talbina, een van de oudste comfortfoodgerechten die ze kent uit de Arabische/islamitische cultuur. * Bij steeds meer bedrijven zie je prachtige plantenwanden. Rogier van Vugt laat zien hoe je zelf thuis een groene wand maakt. * Natuur-beleef-expert Tim gaat mee buitengymen met meester Maikel en gymjuf Jikke van basisschool De Schittering.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 9

Na wekenlange training gaat moeder Gerdien Blom vandaag haar eerste hardloopwedstrijd rennen. Het hele gezin gaat mee om hun moeder aan te moedigen, maar dat zorgt wel voor de nodige vertraging bij vertrek. Hopelijk is Gerdien op tijd op het parcours voor het startsein. De Cudoghams staan vandaag met het hele gezin op een rommelmarkt in Amsterdam. Ze hebben hun kledingkasten en de schuur onder hun huis flink uitgemest en gaan deze spulletjes vandaag verkopen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Edgar en Evelien zijn allebei hiernaartoe gekomen voor een nieuwe liefde. Maar is het voor Edgar niet veel te vroeg om iets nieuws te beginnen? In het andere appartement maakt een kus met Michiel een hoop duidelijk voor Esmay.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Windmolens zijn een belangrijke bron van groene stroom. Daarom worden er in ons land v

Windmolens zijn een belangrijke bron van groene stroom. Daarom worden er in ons land veel windparken gebouwd. Dat gebeurt zowel op land als op het water. Janouk gaat langs bij de bouw van een windpark op het IJsselmeer. Hoe komen die enorme windmolens op de juiste plek? De Boze Man vindt dat windmolens vooral het uitzicht verpesten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Bij Vrouwen in Verzet wordt het verhaal verteld van Frieda Belinfante en haar turbulente leven dat begon in 1904 in Amsterdam en dat bijna een eeuw later eindigde in Santa Fe, New Mexico. In Roeg! bezoeken we het Landgoed Hooghalen, onderdeel van het Hijkerveld.



De Faker
De Faker: Afl. 4

In het Friese Burgum woont de familie De Groot en het is aan Vajèn van den Bosch om te ontdekken wie de boel in de maling neemt. Wint ze een puntje voor haar team of gaat het gezin er met de winst vandoor?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 9

Aanpak stalking nog altijd niet op orde, familie vermoorde Hümeyra (16) teleurgesteld * Huizenbezitters maken zich ondanks wekenlang hoogwater weinig zorgen om schade * Limburger Bert is bang dat zijn huis onder water komt te staan om steden verderop droog te houden * Opnieuw een alarmerend rapport over noodopvang van asielzoekers die ondermaats is * Meerdere ministers en staatssecretarissen vertrekken voor nieuwe baan: is dat een probleem?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 8

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Amir baalt als ze tijdens de gymles gaan dansen, maar wil het toch leren als Wolf zegt dat

Amir baalt als ze tijdens de gymles gaan dansen, maar wil het toch wel leren als Wolf zegt dat meisjes dol zijn op jongens die goed kunnen dansen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Cathelijne Blok heeft een boek geschreven dat de lezer meeneemt op kunstavontuur. * Channa Malkin is te zien in het Concertgebouw in Amsterdam, samen met amateurorkest Harmonie Sint Cecillia. Ze treedt op. * Simone Walraven blikt terug op het tv-programma Countdown dat in de jaren 80 in Europa een daverend succes was. Er komt nu een documentaire en een serie, waarin wordt teruggeblikt op het succes achter het programma. * Henk Spaan vertelt over zijn nieuwste boek Knieval, een geestige en eerlijke autobiografische roman. * Zuid-Afrika heeft een zaak aangespannen tegen Israël vanwege de oorlog in Gaza. Patrick Bolder volgt de zaak op de voet.





BarnKidz
BarnKidz: Wanneer hun tuinkabouter is gestolen, beginnen Bonenstaak en Kleine Teen een zoektocht naa

Wanneer hun tuinkabouter is gestolen, beginnen Bonenstaak en Kleine Teen een zoektocht naar de dader.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 4

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 72

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers, politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen en voorzitter reiskoepel ANVR Frank Oostdam. Met hen blikken we terug op het hoge water, praten we over de ministerscarrousel in volle gang en waar we naartoe gaan op vakantie.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 98

Fenna leert van een Egyptoloog hoe het leven er in het Oude Egypte aan toe ging. Buurvrouw Noël is van plan om archeoloog in Egypte te worden, maar ze is wel huiverig voor het vinden van mummies. Fenna knutselt een Farao-ketting en danst de dans van de Farao. Buurvrouw Rian ziet het wel zitten om een Egyptische koningin te worden.



Op de planken
Op de planken: Afl. 2

Filosoof en spoken word artiest Lev Avitan met een heftige confrontatie met zijn moeder over haar tijd in het Israëlische leger.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 10

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.