True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-01-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Koen Petersen over de verkiezingskoorts in Amerika. * Huib Modderkolk, Willemijn Aerdts en Jesse Six Dijkstra over de rol van Nederland bij het saboteren van het nucleaire programma van Iran. * Ankie Broekers-Knol en Marieke Smits over het vervolg van de formatie. * Hans Hogendoorn stopt na 48 jaar als stem van NOS Met het Oog op Morgen.



State of Hate
State of Hate: Afl. 1

De homoseksuele student Matthew Shepard liep in een bar in Laramie (Wyoming) tegen de verkeerde jongens op. Hij werd na ernstige mishandeling aan een hek gebonden en overleed twee dagen later in het ziekenhuis. Een deel van de Amerikaanse bevolking was hevig geschokt door het homofobe motief van deze hate crime, terwijl anderen met homofobe protestborden Shepards uitvaart bezochten. Margriet bezoekt Laramie om erachter te komen hoe deze misdaad is ontstaan en interviewt de beste vriendin van Matthew, bewoners van Laramie, de lokale sheriff, studenten van de nabijgelegen universiteit en mensen die protesteren tegen de lhtbIiqa+-gemeenschap.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 7

Hoe denken NSC'ers over Wilders? Met het intrekken van de wetsvoorstellen lijkt Wilders een signaal aan de andere drie partijen te geven dat hij bereid is zich gematigder op te stellen. Vooral onder de achterban van Pieter Omtzigt bestaan grote zorgen over samenwerking met de PVV. Politiek verslaggever Nynke de Zoeten sprak erover met NSC-leden. * 'Den Haag wist niets van Nederlandse AIVD'er in Iran'. De zaak roept vragen op over het handelen van inlichtingendiensten en de politieke controle op geheime operaties. Te gast is Dennis Broeders, hoogleraar internationale veiligheid en technologie aan de Universiteit Leiden.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 8

Niels van der Laan en Jeroen Woe bespraken het nieuws in hun satirische zaterdagavondshow. In deze compilatie een terugblik op dit spraakmakende programma. Muzikale begeleiding: Miguel Wiels.





Niemand die het ziet
Niemand die het ziet: Huib onderzoekt de Nederlandse betrokkenheid bij een geheime inlichtingenopera

Journalist Huib Modderkolk onderzoekt de Nederlandse betrokkenheid bij een geheime inlichtingenoperatie in Iran. Is het waar dat een AIVD-agent wordt vermist na een cyberaanval op een kernfabriek? Op zoek naar clues daalt Huib steeds dieper af in de schimmige wereld van spionage en sabotage. Europarlementariër Bart slaat in Brussel alarm na de mysterieuze aanval op de gaspijpleiding Nord Stream. Hij waarschuwt voor de onzichtbare dreiging vanuit Rusland, China en Iran. In Oekraïne moet journalist Sevgil zich ondertussen niet alleen weren tegen raketaanvallen, maar ook tegen digitale aanvallen op de website van haar krant Ukrainska Pravda.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 4

De reist begint in de trein in het vissersdorpje Cobh. Via het spoor stapten vele Ieren hier op de boot naar Amerika. Op de vlucht voor de armoede in eigen land beproefden ze hun geluk aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het was ook de laatste aanlegplaats van de Titanic. Langs het water gaat de reis verder naar Cork. De eindbestemming van deze treinreis is Killarney, bekend van onder meer het kasteel in het Nationale Park van Killarney. Killarney is ook het startpunt voor een autorit langs de 179 kilometer lange Ring of Kerry. Een rit door mistbanken en zonneschijn langs baaien en de kust met prachtige vergezichten over het water.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 5

Douwe en Leoni uit Franeker wonen in een voormalig pakhuis en in een oud herenhuis. Er wordt geslapen in het ene huis en gegeten in het andere. In beide huizen zie je hun grote liefde voor beelden en kunstwerken uit alle delen van de wereld. * Chef-kok Ramon maakt een winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan. * Boswachter Marieke is op Texel voor de juweeltjes onder de paddenstoelen: de wasplaten. Citroengeel, karmijnrood en zwartwordend. Wasplatenexpert Arthur vertelt er alles over. * In Gorinchem vertelt kunsthistoricus Geert het verhaal achter een kunstwerk, dat bestaat uit diverse geometrische vormen.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 6

Bij familie Wildeman is er een spannende dag aangebroken voor oudste dochter Chavella Rafaelle. Ze heeft vandaag haar eerste autorijles. En op deze leerzame dag slaat ook moeder Priscilla de lesboeken weer open, want het examen voor haar opleiding hondentrimmen komt steeds dichterbij. Bij familie Cudogham maakt de 6-jarige Oos zich klaar voor een nieuwe poging om mee te doen aan zijn eerste voetbaltraining. De vorige keer kwam hij niet verder dan de zijlijn. En in huize Blom gaan moeder Gerdien en dochter Yaél erop uit om nieuwe hardloopschoenen te kopen. Na haar laatste zwangerschap wil Gerdien graag weer in shape komen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Aan wederzijdse complimenten geen gebrek bij Jory en Britt. Maar toch mist Jory net dat ene alles bepalende stukje magie. Nieuwe vrijgezellen Anouk en Rick zijn klaar om uit te pakken.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4655

Op de redactie van Het Kantoor heeft iedereen moeite met het vertellen van een leuke mop. Het afstrijken van een lucifer is makkelijk, maar wat er precies gebeurt is weer heel ingewikkeld. In de Slomoshow zien we de chemie tussen de rode kop en het strijkoppervlak. Bij volksdansen gaat het niet om ingewikkelde pasjes, maar om het gevoel dat je bij elkaar hoort en samen plezier maakt. Nizar probeert de Turkse volksdans halay. Je ziet jezelf in de binnenkant van een lepel ondersteboven! Hoe dat kan weet natuurkundige Julia Cramer.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Bij een derby denken we vaak aan een sportwedstrijd tussen twee clubs uit dezelfde regio, maar eigenlijk gaat het vooral om de rivaliteit en niet alleen op het gebied van sport. Traditie en regiotrots spelen ook een grote rol, zo ook bij het amateurvoetbal in Zeeland en de carnavalsderby in Utrecht.



De Faker
De Faker: Afl. 1

In Nieuwerkerk aan den IJssel gaat Steven Kazàn langs bij de familie Chakioglou. Lukt het hem om deze gezellige familie te doorgronden?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 6

Meer Oost-Europeanen dakloos * Meer gemeenten stellen extra asielplekken beschikbaar * Verdenking van fraude bij HEM. Kan iedereen zomaar een energiebedrijf starten? * 'Neem natuur nu eens serieus': roept directeur Natuurmonumenten op aan nieuw te vormen kabinet



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 5

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Puck kan zich maar moeilijk concentreren op school door een slaapgebrek. Ze valt in slaap

Puck kan zich maar moeilijk concentreren op school door een slaapgebrek. Ze valt in slaap tijdens de les en probeert dat op te lossen met energy drink.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 6 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 januari, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Charles Groenhuijsen geeft in zijn nieuwe boek De Verdeelde Staten van Amerika een analyse over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in The States. * Michel Mulder blikt terug op het schaatsweekend waarin de EK Afstanden centraal stond. * Wat is de beste nieuws- én sportfoto van 2023? Met Tjeerd de Boer nemen we de kanshebbers door. * Jeangu Macrooy, Lucas Hamming en Magtel de Laat spelen in de musical Jesus Christ Superstar. Magtel treedt daarom ook op.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: God Mode In Brookhaven RP!🏡

God Mode In Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



BarnKidz
BarnKidz: Wanneer iedereen boos is op Lina omdat haar vader zoveel huiswerk uitdeelt, keert Lina zic

Wanneer iedereen boos is op Lina omdat haar vader zoveel huiswerk uitdeelt, keert Lina zich tegen hem.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



De Smurfen
De Smurfen: Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te ze

Droomsmurf probeert Grote Smurf en Smurfwilgje samen te brengen door een nepval op te zetten, alleen brengt hij hen ongewild in gevaar.



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 2

In Moldavië bezoekt Jan Slagter ouderen die door verwaarloosde oogaandoeningen blind dreigen te worden. Veel mensen hebben staar, een oogaandoening die met één operatie al verholpen kan worden. Maar dat kunnen veel ouderen niet betalen: een operatie kost 195 euro. Stichting MAX Maakt Mogelijk financiert al dertien jaar het oogproject, waardoor honderden ouderen weer goed kunnen zien, maar er staan nog achthonderd ouderen op de wachtlijst en die hebben snel hulp nodig, want de kans dat ze blind worden is groot.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 1

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn parlementair journalist van EW Magazine Eric Vrijsen, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en trendwatcher Lieke Lamb. Met hen hebben we het over de opties voor kabinetsvorming, over de verkiezingen in de wereld in 2024 en over de trends in 2024.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 77

Buurmeisje Ayana is nogal bang voor slangen, grote en kleine. Zelfs van een worm raakt ze in paniek. Hoe reageert ze op het wormenhotel van Fenna? Er worden soepslangen gebakken, Steven Kazàn laat een truc zien en in de zeppelin klinkt Perzische muziek. Buurman Ron helpt Fenna te pas en te onpas bij onveilige situaties. Maar was er wel een onveilige situatie?



Op de planken
Op de planken: Afl. 32

Jan Willem Poelma komt uit de hiphop, maar merkte gaandeweg dat zijn meanderende teksten beter overkomen als spoken word. Niet zo gek voor iemand die zo intensief met rijm en ritme bezig is. Zijn album 'Van de bank naar de studio' ontstond tijdens corona. Het gaat over zoeken naar balans in je leven, zeker als er van alle kanten aan je getrokken wordt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 7

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.