True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

E.O.D. - Alle afleveringen
E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De EOD ruimt een brisantgranaat met een instabiele ontsteker op een bouwplaats in Groesbeek. De specialisten van het IED-team vinden drie koffers in een uitgebrande woning die verboden wapens en een handgranaat blijken te bevatten. De Maritieme EOD rukt met snelle boten uit voor de ruiming van een Engelse granaat op het strand van Vlieland.E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De EOD maakt een wapenarsenaal onschadelijk dat door vier jongens met een metaaldetector is gevonden. De IED-ploeg onderzoekt een ontplofte kaartjesautomaat op een Amsterdams metrostation en krijgt direct een tweede melding van een vuurwerkbom in Valkenswaard. De duikers van de Maritieme EOD bergen een geschutsgranaat op de bodem van een kanaal in Middelburg.E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De EOD maakt een granaat onschadelijk die in de kruipruimte van een woning in Zetten ligt. De IED-ploeg onderzoekt een aanslag op een Poolse supermarkt en moet meteen door als er een geïmproviseerd explosief in de Amsterdamse binnenstad is aangetroffen. De Maritieme EOD maakt in Velsen granaten en mortieren onschadelijk die door de ontploffing van een munitiedepot in de wijde omgeving zijn beland.E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De EOD vindt in Groesbeek een fosforgranaat die spontaan begint te roken. In Zaltbommel maken Hugo en Emiel een pantsergranaat onschadelijk die in een groenverwerkingsmachine heeft klem gezeten. In het Zeeuwse Breskens moet een vakantiepark worden ontruimd na de vondst van twee vliegtuigbommen.E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De conventionele ruimploeg rukt uit voor een mortiergranaat die door een 11-jarige jongen omhoog is geploegd. In Ede wordt een munitiedump gevonden op de plek waar vroeger een SS-kazerne stond. De EOD maakt een tweede mortiergranaat onschadelijk in Kaatsheuvel waar de Duitsers een munitiedepot opbliezen. In Bergeijk ruimen Vincent en Edwin maar liefst 41 granaten die door een boer zijn opgespaard.E.O.D.
E.O.D.: Explosieven Opruimingsdienst

De conventionele ruimploeg rukt uit voor een handgranaat waarvan de beveiligingspin ontbreekt. Bij een boomkwekerij in Heteren treffen de ruimers een veel groter explosief aan dan ze ooit hadden verwacht. Op een bouwplaats in Roosendaal moeten de EOD bij de detonatie van een Amerikaanse geschutgranaat zeer voorzichtig te werk gaan om een archeologische vondst niet te beschadigen. In het Hassinkbos bij Epse pakt de EOD groot uit om een zeldzame brandbom tot ontploffing te brengen.